Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    1
    Member #
    3791
    Hi All,

    I am trying to load the "home.jsp" page on netscape 6.0 , the images are not loading properly, and the page has to be refreshed 2 to 3 times to load all the images on the page, this behaviour is seen on only netscape browser, but not on the IE browser.

    Please could you let me know how can this be handelled in netscape 6.0 and above, is any setting required on the page ?

    thanks in advace
    regards,
    Veena

  2.  

  3. #2
    Senior Member Brak's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    3,413
    Member #
    1217
    Liked
    2 times
    Can we get a link?

    Netscape is unreliable.. I so rarely get hits (maybe 1/1000) that are nutscrape it's considered an obsolete browser (unless it's in the specfic requirements). I'd make sure gecko (mozilla, konquerer, etc) renders it right though.
    Kyle Neath: Rockstar extraordinare
    The blog | The poetry site | The Spore site


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:26 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com