Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    Member #
    5527
    Okay, this is a really aggravating problem, and it's difficult to explain. Basically, I'm having trouble with a table. A column on one of my pages is shifting one or two pixels. It's barely discernable, but it drives me nuts. If you go to http://www.cranial.com/services.html and then go to any other page on the website, you'll see what I mean. The column of buttons on the right side shifts ever-so-slightly to the left on the services page. It doesn't seem to do it in Mozilla or Netscape, but it's definitely doing it in IE 6.

    I keep rebuilding the page, and the problem disappears. Then it seems to magically reappear somewhere else. Interestingly, I could have sworn that everything was okay and then, without any of the coding being changed, the problem reappeared. This leaves me to believe that it might just be a bug in Explorer? I don't know. Any ideas?

    For the record, I'm writing the html by hand in notepad.

  2.  

  3. #2
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    CNR the problem

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    Member #
    5527
    CNR the problem?

  5. #4
    Senior Member glyakk's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    USA
    Posts
    1,263
    Member #
    3828
    Liked
    6 times
    I dont see any shifting..


  6. #5
    Senior Member Trico's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    894
    Member #
    5081
    I can't see anything either, looks fine to me.

    (Viewed using IE6)

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    Member #
    5527
    Hmmmm... Maybe it's something specific to Explorer 6. Or at least my copy of it.

    Well, thanks for looking, folks.

  8. #7
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    CNR = Could Not Reproduce


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:13 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com