Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Senior Member krazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    California
    Posts
    543
    Member #
    1078
    Javascript(JR and Transio, u r familiar with this)

    Hey, JR, transio, if u r reading this, u know why who i am(im the pop-up dude).

    All right, for all you ppl who dont know:

    I had made a pop-up code(these are not annoying, people coming here know that there are pop-ups and do it intentionally(it is 4 a game)) with the help of Transio and JR(they did most the work, lol )

    What i want to do is, make it so that the pop-ups reload on the same page, instead of a new page every single time... Here is the code. If any1 can help, plz do so.

    Thank You. :classic:

    http://www.angelfire.com/crazy/kinstincts/code.txt

    just hit view source to see it
    Ad space - for sale, $19.95/month

  2.  

  3. #2
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    Java or Javascript? They're completely, 100% different languages.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  4. #3
    Senior Member krazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    California
    Posts
    543
    Member #
    1078
    javascript
    Ad space - for sale, $19.95/month

  5. #4
    Senior Member krazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    California
    Posts
    543
    Member #
    1078
    No one knows? lol. Well, thx 4 trying, ill subscribe just incase anyone comes up with it, heh.
    Ad space - for sale, $19.95/month

  6. #5
    JR
    JR is offline
    Senior Member JR's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    4,354
    Member #
    257
    if it opened in the same page it would go off your page, therefore the code for the pop-ups would stop.

    I am not entirely sure what you want though?
    JR

  7. #6
    Senior Member krazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    California
    Posts
    543
    Member #
    1078
    ill explain again:

    Now, lets say the 1st pop up popped up and loaded, u did not close it but left it open. I want to make it so that the next pop-up will load inside the pop-up window that was opened last time. Mine opens a new page evreytime.
    Ad space - for sale, $19.95/month

  8. #7
    Senior Member Brak's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    3,413
    Member #
    1217
    Liked
    2 times
    Completely confused... perhaps you're used to tabbed browsing (i.e. mozilla, opera, etc) IE does not have the capability to open a page within a page.
    Kyle Neath: Rockstar extraordinare
    The blog | The poetry site | The Spore site

  9. #8
    Senior Member splufdaddy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4,488
    Member #
    735
    I think he means he just wants the popup window to open more pages if it's still open. To do this, just target all links to the same window name. I'm not a javascript expert, but I think something like this would work:
    Code:
    window.open("http://www.mylinkhere.com","windowname")

  10. #9
    Senior Member krazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    California
    Posts
    543
    Member #
    1078
    For BRAK: COmpletely different situation here.

    splufdaddy: the pop-ups are generated by the actual site they are in, not by the pop-ups.


    Argh....


    OK. here is as clear as i can make it a lil story)

    MY STORY:::::::One day krazy went to a site and a pop-up loaded(popped up)

    he waited and waited and stared at the pop-up, a while later, the pop-up changed(uh-oh, what happened). Then krazy understood that a new pop up loaded on the window that was open and the old one was gona. The old one was replaced by the new pop-up.

    THE END

    Ok what happened here was: A new pop-up loaded inside the pop-up window that already loaded and replaced the old one. Just like when ur clocking a link, when u click a link, the site changes. and my pop-ups open up new pop-up sites every time, but, they are always a different window.

    Better?

    (my story.. ROFLMAO!!!!!1 )
    Ad space - for sale, $19.95/month

  11. #10
    JR
    JR is offline
    Senior Member JR's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    4,354
    Member #
    257
    do what spluf said - name the window
    JR


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:14 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com