Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    15
    Member #
    21624
    Hello,

    I am trying to emulate a previous posting where a tabbed drop down menu example was given:
    http://www.webdesignforums.net/javas...els_30199.html

    I have included the inline javascript and css examples here in my webpage design here:
    http://www.groganmob.com/documents/w...lossarym1.html

    I would like to include the javascript in my java1m.js and the css code adreasmgtm.css so I can use this for all my web pages.

    My attempt at this does not work:
    http://www.groganmob.com/documents/w...lossarym2.html

    Ideally I would have liked the menu to the right in the the site title area.

    Any help would be greatly appreciated.

    Many thanks

    :-)

    Margaret

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Hm. It looks like the CSS you're using assumes a lot of other structure, too. In particular, it's looking for your tab elements to be under an element with id `content', and you see to have your container with an id `container' instead. You can either change the CSS (references to `#content' can become `#container') or you can change the id in the HTML to be content instead of container.

    EDIT: Sorry, that's the first step. Didn't get a chance to look at positioning.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    15
    Member #
    21624
    Thanks. I put the drop down menus in #container #sitetitle http://www.groganmob.com/documents/w...lossarym2.html but I'm no longer seeing what the menu options are when I roll the mouse over. Thanks Margaret

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    15
    Member #
    21624
    Apologies for the moving target - I put the drop down menus in the container as originally suggested not sitetitle. http://www.groganmob.com/documents/w...lossarym3.html The challenge I have is to 1. Have "background", "paper" "software" side by side and 2. move it over to the right. Many thanks :-) Margaret

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    15
    Member #
    21624
    Thanks everyone for this forum.

    I changed my method to have sub-menu
    http://www.webdesignforums.net/showt...378#post242378


    :-)

    Margaret


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:06 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com