Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Member #
    25969
    Hi,

    I am new to jquery lightbox and a mac user. I viewed a tutorial on it, downloaded the necessary files for it, and applied it to one of my images. In DW, it does call up the image larger in the lightbox mode, but shows a ? in a small blue box. Then, when viewing online, in my browser, (Firefox and Safari), when clicking on the thumbnail, it does NOT go to a lightbox, but rather just a link to a blank page with the larger image on it. I've rechecked my code over and over again, but cannot find the glitch or problem. Any clues? Not sure which code I should attach - please let me know.

    Thanks,
    NJdesigner

  2.  

  3. #2
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    Too specific a problem to assist you with unless you post a link. Cheers.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Member #
    25969
    Sorry Smoseley,
    Here is the link: SM_Portfolio

    When you get to this page and click on the very first thumbnail,
    it should go into the lightbox mode, but it doesn't - it just goes to another linked page. If you need any other info, let me know. Thanks for any advice.
    NJ


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:51 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com