Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Member #
    26512
    Hello Everyone!,

    Well I have a unique issue... I have a website that uses php include, i already modified htaccess to read php within html. I have a situation with the JS rotating script, it shows and works in Dreamweaver on live view but when uploaded to website it is blank. I've included an image of what i mean. the rotating banner at top of index2.html shows pictures rotate if:
    1)the header.html is seperate file from all other code and doesnt use include (just view the banner itself)
    or
    2) if i manually put the code in main index, the code only works in dreamweaver, browser will not show the images rotate in back


    I am out of ideas, i've looked at htaccess, i've examined php, I've tried everything I could and have no solution to why it wont work. I've tried it as a php and html wont work.

    The closest to getting it to work with rest of website is illistrated in the image, even anyone wants to view code or give solutions give it a stab. I've had numerous professionals examine it and no one can come up with a solution.
    Attached Images Attached Images

  2.  

  3. #2
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,483
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    This sounds like a path issue. You might want to establish an absolute path to your backgrounds so that you can be sure that they're mapped correctly.
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)

  4. #3
    Senior Member Harmonic's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Toronto
    Posts
    291
    Member #
    26468
    Liked
    23 times
    agreed with theGame, it's probably something as simple as case sensitivity. I remember I did a site once and it worked great on my computer, but as soon as I uploaded it, any images that were styled with my CSS did not show up.

    I honestly spent an hour trying to figure out why they weren't showing, until I noticed that my image folder was labeled Img instead of img.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:31 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com