Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    WDF Staff m3n0tu18's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Devon, UK
    Posts
    1,467
    Member #
    28473
    Liked
    265 times
    http://compufix.miwebdesign.co.uk/here

    I have created *after much banging heads against the wall* a clientside Validator for a register form. The issue I have is that, if you click connect before inputting text. Then input text after, it still does not succeed.

    As you can see, I am about 98% there. its just that issue with the form not submitting and resetting when you put information in after you click the connect button without anything in I cant fix.

    PLEASE HELP!!!! *begs* I have been working on this for 2 weeks now and I really cant figure it out.

    I have tried using an online JScript Debugger, but it doesn't error for some reason... no idea why.
    If you like my comments to your thread please click the LIKE button

    Check out my portfolio: Here!
    View my company Facebook Page
    View my company Website

    <<Plrease ignoer my typo's I have isdexlyia>>

  2.  

  3. #2
    Senior Member Webzarus's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Carolina Coast
    Posts
    3,322
    Member #
    27709
    Liked
    770 times
    Can you use Ajax to disable the submit button until all fields have been validated as having the correct type of information ?

    Not really the best way, but I've used similar when I was having validation issues.

    Just a thought.

  4. #3
    WDF Staff m3n0tu18's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Devon, UK
    Posts
    1,467
    Member #
    28473
    Liked
    265 times
    Quote Originally Posted by Webzarus, post: 242112
    Can you use Ajax to disable the submit button until all fields have been validated as having the correct type of information ?

    Not really the best way, but I've used similar when I was having validation issues.

    Just a thought.
    I was thinking that too, but my knowledge of Jscipt/Ajax etc is pretty much non existent. So I wouldn't know where to start. Any help you can give would be brilliant, ive been at this for 2 weeks now and cant figure it out
    If you like my comments to your thread please click the LIKE button

    Check out my portfolio: Here!
    View my company Facebook Page
    View my company Website

    <<Plrease ignoer my typo's I have isdexlyia>>

  5. #4
    Senior Member Webzarus's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Carolina Coast
    Posts
    3,322
    Member #
    27709
    Liked
    770 times
    Not at my work computer, but I think I used something very similar to this ( in principle anyway )

    http://www.plus2net.com/javascript_t...orm-submit.php

  6. #5
    WDF Staff m3n0tu18's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Devon, UK
    Posts
    1,467
    Member #
    28473
    Liked
    265 times
    Quote Originally Posted by Webzarus, post: 242115
    Not at my work computer, but I think I used something very similar to this ( in principle anyway )

    http://www.plus2net.com/javascript_t...orm-submit.php
    Thats a Genius way to do it! Awesome Idea man. Thank you, now to figure out how to integrate it lol!
    If you like my comments to your thread please click the LIKE button

    Check out my portfolio: Here!
    View my company Facebook Page
    View my company Website

    <<Plrease ignoer my typo's I have isdexlyia>>


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:35 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com