Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    1
    Member #
    61056

    JS menu no longer rendered correctly in Chrome

    My web site is https://www.garynancy.com/index.html

    I have been using AllWebMenus from Likno software to build the menus for my web site. It has worked well for several years (other than one glitch in 2016). I recently noticed that my menus are not rendered correctly in the Chrome browser. They have previously been rendered correctly in Chrome. However, the menus are still rendered correctly in MS Edge and Firefox. Different computers and with different operating systems reveal the same results. I suspect that a recent Chrome update has caused an incompatibility. The menu system uses Javascript scripts. I have other Javascript routines on the web site that render and magnify photos and that script works well. The Likno site is still working but the AllWebMenus program has not been updated since 2014 and e-mail to their support line goes unanswered. Therefore, I suspect that they are inactive or out of business.

    Does anyone have any idea of what may be causing this problem?

  2.  


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 08:41 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com