Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    Hi guys,

    I'm currently trying to learn Joomla CMS, so I decided to use it to redo my homepage.

    http://www.stevenmoseley.com/

    So I also installed Gallery 2.1 (a PHP photo gallery software), and used the Joomla Gallery 2 Bridge component to bridge the photos into my Joomla site, but no luck. Here's the problem I'm having:

    When you go to my Joomla Gallery 2 page (http://stevenmoseley.com/index.php?o...ery2&Itemid=26) you can see all the data, but none of the photos.

    When you visit the Gallery 2 plugin directly, however, (http://stevenmoseley.com/gallery2/main.php) everything works just fine.

    Something is getting lost in translation between Gallery and Joomla.

    If anyone knows the problem and the solution. please advise.

    Otherwise, it's code-scouring for me. :-(

    Thanks!

  2.  

  3. #2
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,656
    Member #
    1234
    Liked
    137 times
    looks like it's adding some session data to the end of the link?
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  4. #3
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    Wired, that's true. What's really odd, though, is if I access the IMG SRC directly in a browser, the image shows up fine.

    Here's the src from Joomla: http://stevenmoseley.com/gallery2/ma...5ac450a28ad43b

    Here's the src from Gallery 2.1: http://stevenmoseley.com/gallery2/ma...serialNumber=2

    Why would one work when referenced by an HTML script and the other not?

    Hmmmmmmm......


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:50 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com