Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Holokai's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Honolulu, HI
    Posts
    127
    Member #
    7707
    I just switched my website over from the servers at ripplehost.com to cernax.com. Weird thing is, is that on ripplehost's servers, my umlauts show up. on Cernax's servers, they only show up in IE. I use FireFox myself.

    here's some linkage - old server - www.uberreef.com
    new server - http://artemis.webserverdns.com/~uberree/

    Any Ideas what's going on here?

    Thanks much

    - Chris

    EDIT: By the way, in FireFox, the actual source HTML that gets sent to the browser is altered to replace the umlauted U with a <?> character.
    -----------------------------------------------
    I know just enough to be dangerous to myself and others around me... I'm more of a CSS kamikaze than a CSS ninja...

  2.  

  3. #2
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,657
    Member #
    1234
    Liked
    137 times
    Initiating server query ...
    Looking up IP address for domain: ripplehost.com
    The IP address for the domain is: 207.99.111.68
    Connecting to the server on standard HTTP port: 80
    [Connected] Requesting the server's default page.
    The server returned the following response headers:
    HTTP/1.1 200 OK
    Date: Sat, 23 Apr 2005 13:34:36 GMT
    Server: Apache/1.3.33 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.3.10 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a
    X-Powered-By: PHP/4.3.10
    Set-Cookie: ; path=/
    Set-Cookie: bblastvisit=1114263276; expires=Sun, 23-Apr-06 13:34:36 GMT; path=/
    Content-Length: 36705
    Connection: close
    Content-Type: text/html
    Query complete.
    Initiating server query ...
    Looking up IP address for domain: cernax.com
    The IP address for the domain is: 69.61.30.68
    Connecting to the server on standard HTTP port: 80
    [Connected] Requesting the server's default page.
    The server returned the following response headers:
    HTTP/1.1 200 OK
    Date: Sat, 23 Apr 2005 13:35:43 GMT
    Server: Blocked
    Last-Modified: Sat, 23 Apr 2005 01:46:45 GMT
    ETag: "f04da-38e1-4269a905"
    Accept-Ranges: bytes
    Content-Length: 14561
    Connection: close
    Content-Type: text/html
    Query complete.
    Cernax uses CentOS 3.X
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  4. #3
    Senior Member Holokai's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Honolulu, HI
    Posts
    127
    Member #
    7707
    Well, I asked around, and was told to replace all the oddball characters I have on my site like the Ü and « characters with the appropriate &Uuml; &laquo;, etc.

    New Problem - This works in regular text, but not in links or my title... Any Suggestions? This is a pretty bogus problem to have, I think. Maybe I should drop Cernax and move to another host.

    -C
    -----------------------------------------------
    I know just enough to be dangerous to myself and others around me... I'm more of a CSS kamikaze than a CSS ninja...

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2
    Member #
    9746
    Hey Holokai!

    I use Cernax myself, their support is excellent, I wouldn't let something like this cause you to move hosts... Once I completely erased my site by restoring with a backup that was blank, I submitted a support ticket and about an hour later they had it restored from backups of their own!

    I'd definetly stick with them, don't let umlauts switch you away!

  6. #5
    Senior Member Holokai's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Honolulu, HI
    Posts
    127
    Member #
    7707
    Well, I actually *THINK* I fixed it... still testing. I am very pleased with their support as well, they accidentally set my site up wrong, and one of their people spent a good 1.5 hours with me figuring it out and fixing it.

    - c
    -----------------------------------------------
    I know just enough to be dangerous to myself and others around me... I'm more of a CSS kamikaze than a CSS ninja...

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2
    Member #
    9746
    Sounds like you've gotten your money's worth already


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:24 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com