Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Seldimi's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Kozani, Greece
    Posts
    488
    Member #
    409
    Hello. I would like sb to help me include a php page into another. I dont mean the "include" code. Eg, I want to put a php page into another php (like the iframe in html). Any help appriciable
    - Webmaster's Planet . Greek Vortal For Webmasters ...
    - MyPortFolio - View My Creations

  2.  

  3. #2
    Senior Member Seldimi's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Kozani, Greece
    Posts
    488
    Member #
    409
    Can anyone reply? Its so IMPORTANT for me. Please....
    - Webmaster's Planet . Greek Vortal For Webmasters ...
    - MyPortFolio - View My Creations

  4. #3
    Senior Member splufdaddy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4,488
    Member #
    735
    If you don't want to use php include, why don't you just use the iframe?

  5. #4
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    PHP and iframes are completely unrelated; one is a server-side language, the other (HTML) is a client-side language.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  6. #5
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    Webmaster, can you be more specific as to the purpose of your "include" ? If you can give me some details, maybe I can help out.

  7. #6
    Senior Member Seldimi's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Kozani, Greece
    Posts
    488
    Member #
    409
    Well I want to make a menu to the left of my new design which content will chage everytime I change menu.php file for instance ...
    - Webmaster's Planet . Greek Vortal For Webmasters ...
    - MyPortFolio - View My Creations


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com