Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Like Tree1Likes

Thread: WWW won't work!

  1. #1
    Senior Member diciccod's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Lansing, MI... Michigan State!
    Posts
    121
    Member #
    4678
    I am currently developing a site and i've had it registered and hosted for a couple of days now at a .com. The problem is, when i go to the website www.sambaauction.com it won't work! It will only work when i go to http://sambaauction.com with NO www. I've never seen anything like this, what could it be?

    Thanks

  2.  

  3. #2
    Senior Member Steax's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,207
    Member #
    14572
    AFAIK most www's are subdomain aliases. Try setting up a new "redirect" subdomain called "www". At least on my host, it lists the www one as an alias.
    Note on code: If I give code, please note that it is simply sample code to demonstrate an effect. It is not meant to be used as-is; that is the programmer's job. I am not responsible to give you support or be held liable for anything that happens when using my code.

  4. #3
    Senior Member diciccod's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Lansing, MI... Michigan State!
    Posts
    121
    Member #
    4678
    I'm trying to add the subdomain 'www' but it won't let me and warns that it is already handled for me. The problem is, that it isn't.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    2,354
    Member #
    1326
    Works for me, on both I get a "coming soon" message.

  6. #5
    Senior Member diciccod's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Lansing, MI... Michigan State!
    Posts
    121
    Member #
    4678
    can anyone else confirm this? Maybe it is just because i'm at my work computer and there is some goofy firewall making this act up.

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    It's also possible that one change has propagated and the other hasn't yet. Anyway, it works for me, too.

  8. #7
    Senior Member -chris-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SK
    Posts
    1,205
    Member #
    13102
    I get a coming soon on the non-www., but can't access the www.
    Portfolio | Blog | Twitter

    Was my post, or someone elses, helpful? Click the thumbs up to let everyone know!

  9. #8
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    Code:
    ; <<>> DiG 9.3.2 <<>> www.sambaauction.com
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 27679
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;www.sambaauction.com.          IN      A
    
    ;; ANSWER SECTION:
    www.sambaauction.com.   14400   IN      CNAME   sambaauction.com.
    sambaauction.com.       14400   IN      A       72.29.74.163
    
    ;; Query time: 70 msec
    ;; SERVER: 192.168.1.1#53(192.168.1.1)
    ;; WHEN: Thu May 17 12:18:55 2007
    ;; MSG SIZE  rcvd: 68
    It's set up as a CNAME, just as it should be.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  10. #9
    Senior Member Steax's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,207
    Member #
    14572
    I think it just hasn't propagated yet. I get a coming soon on both.
    Note on code: If I give code, please note that it is simply sample code to demonstrate an effect. It is not meant to be used as-is; that is the programmer's job. I am not responsible to give you support or be held liable for anything that happens when using my code.

  11. #10
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,485
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    THIS IS A SIX-YEAR-OLD THREAD. The problem is either long solved or the developer has long moved on by now.

    Jeez, stop doing that!
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:40 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com