Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fairfax, CA
    Posts
    2,036
    Member #
    28003
    Liked
    126 times
    It's already set up one 2 of my sites and setup is currently pending on 2 more.

    Anybody used it and have any recommendations on what to tweak, or even if it's any good?

    Does it help noticeably?
    Thanks!

  2.  

  3. #2
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,413
    Member #
    20277
    Liked
    804 times
    Quote Originally Posted by shovenose, post: 231906
    It's already set up one 2 of my sites and setup is currently pending on 2 more.

    Anybody used it and have any recommendations on what to tweak, or even if it's any good?

    Does it help noticeably?
    Thanks!
    Jeez, Shove - way to jump in before testing the waters... This is the kind of question to ask BEFORE you set up your sites...
    shovenose likes this.
    Never argue with an idiot - they'll drag you down to their level and then beat you with experience.

    M.A. Bell

    http://digitalinsite.ca ~ my current site
    http://webmom.ca ~ my student blog
    http://floatleft.ca ~ my internship blog
    info@alphamare.ca

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!

  4. #3
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fairfax, CA
    Posts
    2,036
    Member #
    28003
    Liked
    126 times
    Well, I found these tips to help me tweak it and troubleshoot it (since nobody replied)
    http://blog.cloudflare.com/cloudflar...ps-for-new-use
    http://blog.cloudflare.com/cloudflar...-common-proble

    But in any case so far it's worked well


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:56 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com