Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    1
    Member #
    58246

    Connecting site builder to domain

    Hey all, new here! My name is Zack, and I have just enough tech knowledge to make me sound like I have some clue that I know what I am talking about. However the fake it till you make it mantra has failed me. I have recently acquired a domain name through google (reseller) from Enom. I then went on to use sitebuilder.com to actually start building my sight, and am getting stuck trying to connect the two. I am able to log in through Enom to make changes to the Domain settings. Under the "host records" section I put the IP info that sitebuilder said to enter as an "A" address.

    My site is published (not complete as I did not want to invest too much time if I could not get this combination to work) yet I get the google 404 error.

    Anyone have any idea where else I might be able to glean this info? Also if I am in the wrong place, please tell me and I will happily move along.

    Thanks in advance!Host records.jpg

  2.  

  3. #2
    Junior Member onthesquare's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Long Island New York
    Posts
    8
    Member #
    60621
    If you changed the A record to the IP, then check on the hosting, make sure it is listing your correct domain.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:59 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com