Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5

Thread: iframe help

  1. #1
    Senior Member zeroskater88's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    RI
    Posts
    391
    Member #
    682

    Current Rating

    Visual Appeal:
    0.0 out of 5

    Accessibility:
    0.0 out of 5

    Website Speed:
    0.0 out of 5

    Compatibility:
    0.0 out of 5

    Overall Rating:
    0.0 out of 5

    Rate This Site


    Advertisement (login to hide this!)


    You must be logged in to view this site

    OK, IM using fireworks and made an html slice and plopt in the iframe html. <iframe="URL"></iframe> but when I preview this in the browser, it is all misaligned and the site is distorted, anyone know why? Anything special I need to do in fireworks?

    Thanks.

    it is for the site
    www.geocities.com/rhodeislandskate/riskate

  2.  

  3. #2
    Senior Member Brak's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    3,413
    Member #
    1217
    Liked
    2 times
    iframes are works of satan... use tables, css,frames, anything but iframes.

    BTW didn't look distorted to me (mozilla 1.0)
    Kyle Neath: Rockstar extraordinare
    The blog | The poetry site | The Spore site

  4. #3
    Senior Member zeroskater88's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    RI
    Posts
    391
    Member #
    682
    I thought it would be an easier way to show past updates. But the reason the iframe dosnt show up is because I havnt uploaded it yet, i was just saying it is going on that webpage where it says May 10th updates.

  5. #4
    Senior Member Brak's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    3,413
    Member #
    1217
    Liked
    2 times
    Gotcha... lookos liek it's just an image right now... just rename old image and put a new one. I.E. have a may_5.jpg (or similar) and upload a current_news.jpg (current) that way you could put in a small javascript function that grabs a varibale from the top say news.html?may_5 and instead of current_news.jpg it puts in may_5.jpg.
    Kyle Neath: Rockstar extraordinare
    The blog | The poetry site | The Spore site

  6. #5
    Senior Member iphong's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    751
    Member #
    916
    Doesnt happen to me?? Safari on Mac OS X
    Vu Tuan Phong
    iPhongDesign

    http://iphong.com
    http://adstudio1.com


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:51 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com