Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member memario's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    32
    Member #
    25677

    Current Rating

    Visual Appeal:
    4.0 out of 5

    Accessibility:
    5.0 out of 5

    Website Speed:
    5.0 out of 5

    Compatibility:
    4.0 out of 5

    Overall Rating:
    4.0 out of 5

    Rate This Site


    Advertisement (login to hide this!)


    You must be logged in to view this site

    I've finished it at last. Any comments are appreciated.

    PS. Why it says again, that is invalid html and css, when it actually is. No problem thou, just asking.

  2.  

  3. #2
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    Well, the code does validate - unfortunately the site doesn't load for me in Chrome.
    All I get is a pretty background with some birds flying across it.
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!

  4. #3
    Member memario's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    32
    Member #
    25677
    Jesus! Please tell me what OC you use. This is the first time I receive a feedback like that. How it's even possible for the site not to load...

  5. #4
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    Using Chrome - I thought it wasn't loading - it finally did but it took a long time - almost 2 minutes.
    The second time I went it loaded faster but that was probably because it was already in my cache.

    I don't know why it's so slow to load...
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:26 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com