Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6
    Member #
    3347

    Current Rating

    Visual Appeal:
    0.0 out of 5

    Accessibility:
    0.0 out of 5

    Website Speed:
    0.0 out of 5

    Compatibility:
    0.0 out of 5

    Overall Rating:
    0.0 out of 5

    Rate This Site


    Advertisement (login to hide this!)


    You must be logged in to view this site

    I have just finished redesigning my site.

    It now uses Postnuke CMS and has a custom theme designed for it.

    Be grateful for your opinions.

    Thanks

    Mark.
    PDAworld

  2.  

  3. #2
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    It's reasonably nice except for three things:

    1. The servers in the images don't quite look like PDAs
    2. It takes a painfully long time to load
    3. The site looks more like a hosting template rather than a PDA site

    Also, it can be a good idea to have an AvantGo channel/Pocket IE-accessible version of your site given that it's PDA-based.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6
    Member #
    3347
    I have been looking at the image of the servers... Just in the process of sorting it out.

    With regards to the images loading slow... I have tried it on around 20 pcs and all the images load very quickly...

  5. #4
    Senior Member seanmiller's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Glastonbury, UK
    Posts
    868
    Member #
    3263
    Liked
    1 times
    You're missing alt tags on your images... they are essential, especially on the buttons, as some visitors may have images disabled or may be using disability aids such as screen readers etc.

    Sean

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6
    Member #
    3347
    ok, thanks for the help.... much appreciated!

  7. #6
    Senior Member splufdaddy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4,488
    Member #
    735
    Filburt brings up some good points. Why are there pictures of large servers on your PDA site? They are both technology related, but they seem out of place, especially because of their size difference.

    The header looks cool, with the exception of your white banner in the left corner. It looks like you bought a template and just stuck your logo in there. The blue background was designed to span the entire top of the site, and it looks odd starting a few hundred pixels in from the left.

    Finally, I don't like non-underlined links. You can't tell what's a link and what's not on your site, because you've taken away the standard link give away. The mouseovers are nice, but I'd like to see the underline too.

    That's my 2 cents, hope it helps.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6
    Member #
    3347
    With regards to missing alt tags........They dont work in mozilla.

    And they have title tags !

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6
    Member #
    3347
    Sorry, My bad they dont have title tags...

    I will have to work on that!

  10. #9
    Senior Member seanmiller's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Glastonbury, UK
    Posts
    868
    Member #
    3263
    Liked
    1 times
    What don't work in Mozilla? alt tags?

    Really??? First I've heard of it.

    Sean

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6
    Member #
    3347
    Yeah.. I am sure they dont work in mozilla.....

    I will put in some title tags though..

    Is the site really slow loading still!


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:36 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com