Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4

Thread: Layout

  1. #1
    Senior Member zeroskater88's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    RI
    Posts
    391
    Member #
    682

    Current Rating

    Visual Appeal:
    0.0 out of 5

    Accessibility:
    0.0 out of 5

    Website Speed:
    0.0 out of 5

    Compatibility:
    0.0 out of 5

    Overall Rating:
    0.0 out of 5

    Rate This Site


    Advertisement (login to hide this!)


    You must be logged in to view this site

    Sketchy layout, kind of simple, but ide like all of you to help me add some more features, and too rate it as it is now.

    I am also going to be getting a .com, so excuse the geocities for now.

    Post your suggestions please, and im also looking for banners (.com sites only) for my webpage. Must be a 468x60 BANNER and I will add it to a slide show- type andvertisement at the top of my page. And if you do give me a banner, please try and help me with the site since Im advertising for free.

    thanks,

    Chris.

    Link to webpage

  2.  

  3. #2
    Senior Member splufdaddy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4,488
    Member #
    735
    Not bad, my two major suggestions are to align the tables a little better, and I'm also not a fan of the big gray border around your banner. Other than that, looks pretty straight forward.

  4. #3
    Senior Member zeroskater88's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    RI
    Posts
    391
    Member #
    682
    Ok, thanks As for the banner, should i make the boarder the color of the table boarders? Something to make it stand out. And I'll work on aligning the tables. Thanks.

  5. #4
    Senior Member zeroskater88's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    RI
    Posts
    391
    Member #
    682
    Hmm i just noticed something. I have extra ">" and the "-" before each navigation link seem to move, yet the code is writen right, why is that. Anyone know?

    EDIT! - FIXED.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:45 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com