Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    South Africa
    Posts
    142
    Member #
    29386



    1. Hi all I have now installed wordpress to the server and the back end is working fine but I cant see the theme I selected in the backend. I selected it in the admin and checked that the files and theme name is on the server but when I go to the home page http://www.adlibitumensemble.co.za I just see a blank page which is the page reserved for when nothing has been uploaded to the server yet.
      Must I deleted the index.htm default page? or why is it that I cant see the activated template?
      Please help me....Thank you in advance

  2.  

  3. #2
    Senior Member Webzarus's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Carolina Coast
    Posts
    3,322
    Member #
    27709
    Liked
    770 times
    Don't know how I missed this one for so long.

    Sorry

    Hope you got it resolved. But yeah, delete the index.htm

    Wordpress doesn't use any .htm named files... And depending on your hosting server setup, index.htm might have priority over index.php ( all host do it differently so I can't say )...

    Wherever you installed the WP as your home directory, you should see an index.php file ... When you install On the root ... The index.php should be the only index file on the root.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Member #
    35437
    Rename that index.htm file and see what happens.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    South Africa
    Posts
    142
    Member #
    29386
    Thanks guys. I sorted it out. It was the index.htm file that was blocking the website from being displayed

  6. #5
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    Glad you got it sorted - and thanks for sharing the fix - others may find it useful.
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    South Africa
    Posts
    142
    Member #
    29386
    Sure


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com